Seminar : Systeem alignment en optimalisering.

Rond 2010 ben ik eenBLOGgestart waar technische informatie en ook veel metingen terug te vinden zijn. Door de reacties die ik hier op kreeg ontstond het idee om een cursus op te zetten betreffende het meten met “FFT analyzers” die voornamelijk praktijk gericht is en waar je leert de data die SMAART SIM3 (of willekeurig welke analyzer die op FFT metingen werkt) te interpreteren en aan de hand van die data beslissingen te maken.

Tijdens deze cursus word de theory behandeld en gelijk in getoetst in de praktijk m.b.v. in mijn geval SMAART7. Door middel van een audio distributie systeem bied ik iedere student 2 a 4 audio signalen aanzodat je live mee kunt doen met je eigen analyzer (referentie signaal, 1 a 2 microfoon signalen (op lijn niveau!) en een lijn signaal van uit een processor) zodat je live mee kunt doen met je eigen analyzer.

Wat heb je nodig voor het volgen van een cursus?

Voor het volgen van een cursus heb je een Lap-top en een geluidskaart (en eventueel een meet microfoon).

Via de site van Rational Acoustics is het mogelijk om een DEMO versie van SMAART 8 of van SMAART DI2 te downloaden waar mee je i.i.g. de cursus kunt volgen en dus ook“live”mee doet met het meten. Voor het distribueren van de diverse audio signalen heb ik alle benodigdheden beschikbaar.

DOWNLOAD Smaart 8/Smaart DI2 demo :

http://www.rationalacoustics.com/smaart/demo-smaart/download-smaart-demo/

http://www.rationalacoustics.com/smaart/demo-smaart/download-smaart-di-demo/

Let op de demo versie is een werkende SMAART 8 (DI2) installatie waar sommige settings verloren gaan bij het afsluiten/opnieuw opstarten van het programma.

Bij aanschaf van de software blijven alle settings bewaard na het invoeren van een lisentie code en registratie via de Rational Acoustics site.

WAT HEB IK NODIG OM EEN CURSUS TE GEVEN:

Cursisten. Sinds 2016 heb ik een les ruimte met alles aanwezig om een training te geven (computers speakers geluidskaarten en mic’s)TimoBeckmanGeluid@hotmail.com Timo Beckman Geluidstechniek 2013